Werkwijze

 1. Indeling
  Kies een van de drie indelingen en begin met het ontwerpen van je slingerpunt. Rode vlakken: hier kun je tekst plaatsen en de achtergrondkleur geven. Grijze / witte vlakken: hier kun je naast een achtergrondkleur en tekst ook een foto of afbeelding plaatsen uit de bibliotheek of een eigen foto toevoegen.
 2. Achtergrond
  In achtergrond kun je een box - tekstbalk of vlak - een achtergrond geven door een kleur en/of patroon te kiezen uit de kleurenstaal. Let op: de achtergrondkleur is niet zichtbaar als er een afbeelding overheen is geplaatst.
 3. Afbeelding
  Je kunt hier een eigen foto - klik op bladeren - of een foto/afbeelding uit onze bibliotheek op je slingerpunt zetten. Met de schuifjes onderaan kun je de afbeelding verplaatsen of de grootte veranderen.
 4. Kader
  Als je het leuk vindt, kun je over een achtergrondkleur of afbeelding kun je een kader plaatsen. Je kunt uit verschillende kaders kiezen.
 5. Tekst
  De lettergrootte en kleur kun je zelf aanpassen, de grootte van de tekst is zichtbaar gemaakt achter het schuifje. Zie je geen tekst? Misschien heeft je tekst dezelfde kleur als je achtergrond, of staat de tekst achter een ander vlak. Je moet zelf op enter drukken om naar de volgende regel te gaan.