Handige tips en de broodnodige informatie

Zorg dat je inlogt! Op deze manier kun je in "Mijn eigen ontwerpen" je slinger opslaan en bewaren!

Laat je inspireren
Inspiratie nodig? We hebben in elke collectie voorbeelden geplaatst die je kunt gebruiken voor je eigen ontwerp. Deze voorbeelden gelden voor de uitgebreide ontwerpmodule. Hier kun je zo creatief zijn als je zelf wilt. Je kunt onze voorbeelden gebruiken en vervolgens de naam en de foto’s veranderen. Sla de slinger op en klaar ben je! Wil je slecht een enkel puntje ontwerpen of liever thuis printen, gebruik dan onze eenvoudige ontwerpmodule. Hier kies je een achtergrondkleur, een foto en tekst. Vervolgens sla je jouw ontwerp op als pdf en die kun je thuis printen.

12 of 24 vlaggenpunten
De module geeft tijdens het ontwerpen aan hoeveel vlaggen je maakt. Denk dus even aan de lengte van je slinger! Mijn eigen slinger is er in een korte en lange versie, je kiest uit 12 of 24 vlaggenpunten. Houd hier ook rekening mee als je gaat ontwerpen, je kunt namelijk zoveel vlaggen maken en bestellen als je zelf wilt. Maar dat is niet altijd handig. Heb je een slinger met 12 punten en je ontwerp telt er 10, dan heb je straks twee lege vlaggen. Zonde. En omgekeerd, bestel je er per ongeluk teveel, dan houd je een stapel vlaggenpunten over. Het kan daarentegen ook weer heel handig zijn om veel meer punten te bestellen dan in de slinger passen. Bijvoorbeeld als je nu al een ontwerp maakt voor meerdere feestjes. Dan bespaar je geld. De opstartkosten zijn namelijk altijd gelijk. Of je nu 1 of 48 vlaggenpunten bestelt. En ook als je de vlaggenpunten met knijpers aan een touw hangt, maakt het natuurlijk niet uit hoeveel punten je ontwerpt.

Maak het jezelf gemakkelijk
Gebruik een van onze voorbeelden. Of onthoud goed dat bij je eigen ontwerp je telkens vlaggetjes kunt kopiëren, verplaatsen en verwijderen. Het handige van kopiëren of een van de slingervoorbeelden gebruiken is dat het ontwerp al vaststaat. De achtergrond is als zoals je het wilt, het lettertype is zoals je het wilt evenals de lettergrootte.

Combineer je vulling!
Natuurlijk kun je het drukwerk voor je slinger combineren. Heb je een slinger met 12 insteekvakken en je hebt bijvoorbeeld twee jongens die het natuurlijk allebei leuk vinden om met hun verjaardag een eigen (naam) slinger te hebben dan kun je voor je slinger meteen een vulling maken van bijvoorbeeld 18 punten.

Maak binnen de 12 punten eerste de vlag op met de naam van je eerste zoon bijvoorbeeld S T IJ N en twee leuke persoonlijke foto's. De extra punten maak je dan voor je tweede zoon met bijvoorbeeld de naam M A R T en twee foto's van hem. Combineren voel je ook in de portemonnee, want op deze manier kost elk extra puntje slechts €0,50. Ga je thuis zelf printen, kost dat je waarschijnlijk meer!

Wanneer je een slinger maakt met naam en leeftijd en je maakt meteen een paar extra vlaggen met een volgend cijfer is je slinger al helemaal up -to-date voor het jaar daarop.

De schuifjes van de ontwerpmodule werken niet of niet goed. Wat moet ik doen?
Als de schuifjes niet goed werken, heeft dit waarschijnlijk te maken met je browser. Onder andere Safari en Google Chrome hebben moeite met de ontwerpmodule. Wat je kunt doen is een andere browser downloaden. Firefox is de browser waarin alle schuifjes het goed doen en ook de geüploade afbeeldingen goed zichtbaar zijn.

Het lukt me niet om afbeeldingen te uploaden in de ontwerpmodule?
Als je de afbeeldingen niet ziet bij of na het uploaden werk je waarschijnlijk met een browser – onder andere Safari en Google Chrome – die de ontwerpmodule niet ondersteunt. Wat je kunt doen is een andere browser downloaden. Firefox is de browser waarin de geüploade afbeeldingen goed zichtbaar zijn en ook alle schuifjes het goed doen.

Vanaf 1 vlag
Om te kunnen combineren mag je zelf bepalen hoeveel vlaggen je wilt ontwerpen, we bieden de mogelijkheid vanaf 1 vlag.

We drukken 2x af per vlag
Dat doen we omdat elke punt natuurlijk een voor- en een achterkant heeft.

Opslaan en later verder ontwerpen
Tevreden met het ontwerp? Dan kun je nu de definitieve bestelling maken. Nog niet tevreden? Sla het ontwerp op om er een andere keer aan verder werken.

We verzenden 1 of twee pakketten
Je ontwerp wordt na ontvangst van betaling op dinsdag of donderdag gedrukt en per post naar je verstuurd. Heb je ook een transparante slinger besteld? Dan ontvang je twee aparte pakketjes.