Ontwerpen

Ontwerp je eigen slinger
Log in op Mijn eigen slinger en ontwerp online zoveel vlagpunten als je maar wilt. De ontwerpmodule is zeer uitgebreid. Je kiest uit tal van achtergronden, kleuren en indelingen. Je kiest zelf welk lettertype je gebruikt en je kunt foto’s uploaden. En heb je eenmaal een indeling naar wens te pakken, kopieer je gewoon de vlag. Zo eenvoudig is het.

12 of 24 vlaggenpunten
Mijn eigen slinger is er in een korte en lange versie, je kiest uit 12 of 24 vlaggenpunten. Houd hier ook rekening mee als je gaat ontwerpen, je kunt namelijk zoveel vlaggen maken en bestellen als je zelf wilt. Maar dat is niet altijd handig. Heb je een slinger met 12 punten en je ontwerp telt er 10, dan heb je straks twee lege vlaggen. Zonde. En omgekeerd, bestel je er per ongeluk teveel, dan houd je een stapel vlaggenpunten over.
Het kan daarentegen ook weer heel handig zijn om veel meer punten te bestellen dan in de slinger passen. Bijvoorbeeld als je nu al een ontwerp maakt voor meerdere feestjes. Dan bespaar je geld. De opstartkosten zijn namelijk altijd gelijk. Of je nu 1 of 48 vlaggenpunten bestelt. En ook als je de vlaggenpunten met knijpers aan een touw hangt, maakt het natuurlijk niet uit hoeveel punten je ontwerpt. Houd er rekening mee dat 1 vlaggenpunt ontwerp altijd in tweevoud wordt gedrukt, omdat een slingerpunt natuurlijk een voorkant en een achterkant heeft.

Hulp bij het ontwerpen
Om je een beetje op weg te helpen hebben we voorbeelden gemaakt en onderverdeeld in vier groepen. Je kiest uit verjaardag, geboorte, huwelijk of themafeest. Kies een slinger en je kunt aan de slag. Bijvoorbeeld door slingerpunten te veranderen, tekst of plaats te wijzigen en toevoegen van je eigen wensen. Natuurlijk kun je ook helemaal 'blanco' beginnen aan het ontwerp van je slingerpunten.

Account aanmaken
Als je een slinger wilt maken, kun je het beste meteen een account aanmaken. Vervolgens log je in en begin je aan een eigen ontwerp. Deze sla je op en vind je terug in "Mijn eigen slinger". Heel makkelijk als je ontwerp nog niet af is, of deze nog niet klaar is voor bestelling. Jouw ontwerpen bewaren we voor je, ook nadat je het drukwerk besteld hebt. Zo kun je altijd weer bij het ontwerp van jouw eigen slinger.